RSS

Prvo mesto za reklamu i promociju na Internacionalnom sajmu preduzeća za vježbu u Budvi, ili… šta se dešava kad proradi adrenalin?

29 мар

Prvo međunarodno takmičarsko iskustvo naših učenika  i prvi međunarodni uspeh!

Virtuelni uspeh? Ne, ne.. preduzeće jeste virtuelno, ali je uspeh stvaran.

Internacionalni sajam preduzeća za vježbu u Budvi, održan 12-13. marta 2012. godine, okupio je 78 virtuelnih preduzeća iz pet zemalja regiona – Bosne i Hercegovine, Albanije, Bugarske, Srbije i Crne Gore.

Našem preduzeću „Adrenalin 019“  pripala je izuzetna čast da, uz još sedam preduzeća iz Beograda, Niša, Čačka, Užica, Kule, Leskovca i Sombora, predstavlja našu zemlju. U Srbiji, u okviru oglednih zanimanja ekonomske struke, posluje preko 200 virtuelnih firmi. Najveći broj preduzeća postoji u čisto ekonomskim školama, pa je i samo učešće na ovom Sajmu predstavljalo priznanje i uspeh za naš rad.

Sajam je bio takmičarskog karaktera, a nagrade (I, II i III nagrada) su dodeljivane u četiri kategorije: za najbolji izgled štanda, najbolji tim, najbolju reklamu i promociju na Sajmu, kao i sveukupno predstavljanje na Sajmu.

Propozicije Sajma zahtevale su da svako preduzeće predstavljaju po tri učenika. Naša ekipa – učenice Irena Tošić, Katarina Prvulović i Marija Veselinović, iz odeljenja IV/2, sa svojim profesorom Miroslavom Stančićem, veoma uspešno je promovisala ne samo svoju firmu, koja se bavi prodajom opreme za ekstremne sportove, već je brojnim posetiocima Sajma, svojim drugovima iz Srbije i inostranstva, predstavnicima obrazovnih institucija i škola iz regiona, na najbolji mogući način predstavila sve lepote i turističke potencijale našeg grada, opštine i turističkog centra na Staroj planini.

U navedenoj, izuzetno jakoj konkurenciji, naš „Adrenalin 019“ osvojio je PRVO MESTO  u kategoriji najbolje reklame i promocije na Sajmu, a nagradu našim učenicama – laserski štampač i sertifikat, uručio je gdin Duško Rajković, direktor crnogorskog Centra za stručno obrazovanje.

Veliki uspeh ostvarila su još tri preduzeća iz Srbije. VP „Voćna fantazija“ iz Užica osvojilo je II mesto za sveukupni utisak, VP „12 šampitica“ iz Beograda – III mesto za najbolji tim, a VP „Spike“ iz Niša – III mesto za reklamu i promociju. Za Miss sajma  proglašena je Zorica Cicvarić iz VP „ Voćna fantazija“.

U ime škole najiskrenije se zahvaljujemo Kultur Kontaktu, koji nam je organizovao i finansirao troškove putovanja, smeštaja i zakupa štanda.

Posebnu zahvalnost dugujemo i lokalnoj samoupravi, koja je pokazala izuzetno razumevanje i pomogla školi da ostvari ovaj neočekivani,veliki uspeh.

                                                                    

     

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

 
%d bloggers like this: