RSS

Пласман на Републичку смотру талената

17 мај

417784_598640446813357_1192188145_nДецембар месец прошле године био је почетак припрема неколицине наших ученика за учешће на смотри даровитих ученика при Регионалном Центру за таленте у Бору. Резултат, како се данас показало, није изостао, а претходио му је напоран рад: ученици су протеклих месеци истовремено радили како на изради научно-истраживачких радова тако и на припреми за израду теста знања, из предмета енглески језик и историја, уз помоћ својих ментора и осталих професора.

Ученици који су бранили своје радове из енглеског језика су Миливојевић Теодора, Ристић Никола (I2), са темом “Tolerating differences among our peers” (“Толеранција различитости код наших вршњака“); Матић Романа (III2), Јовановић Ивана (III4) – са темом “The blurry mind of serial killers in the USA” (“Помућени ум серијских убица у САД“) и Миливојевић Ивана (III2), са темом “Sleepwalking, nightmares and fear of the dark” (“Месечарење, ноћне море и страх од мрака”), док је рад из историје бранио Јеремић Иван (II4), са темом “Узроци за избијање Тимочке буне и њене последице”.

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Пласман на Републичку смотру, која је заказана за 1.јун у Београду, остварили су следећи ученици, а у складу са збирним бројем поена освојеним на одбрани рада и тесту знања: Миливојевић Теодора (2.место), Миливојевић Ивана, Јовановић Ивана (обе 3.место) и Јеремић Иван (3.место). Ученике су припремали ментори Младен Милошевић (енглески језик) и Оливер Радисављевић (историја), уз несебичну помоћ осталих колега из школе.

Захваљујемо се свима који су помогли овакав успех наших ђака, а највеће честитке иду њима самима – такмичарима! Држимо им палчеве и у Београду!

Mладен Милошевић, наставник енглеског језика

 
Оставите коментар

Објављено од стране на 17/05/2013 инч Почетак

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

 
%d bloggers like this: