RSS

Информације о раду школе и образовним профилима

Школа је регистрована за обављање делатности средњег образовања и васпитања по плановима и програмима за стицање одговарајућег степена стручне спреме за подручја рада:

  • Геодезија и грађевинарство,

  • Текстилство и кожарство,

  • Машинство и обрада метала,

  • Економија, право и администрација и

  • Трговина, угоститељство и туризам

(шифра делатности 80220).

Ако желите да добијете више информација о раду школе и сазнате како изгледа наставни план и програм образовних профила редовних ученика, уписаних у све разреде школске 2012/13. године, прочитајте ИНФОРМАТОР о Техничкој школи и занимањима ученика у шк. 2012/13. години:

Информатор - насловна странаОсим образовних профила који су наведени у информатору,  школа је верификована и за друге образовне профиле, који су доступни ванредним ученицима, као могућност за преквалификацију или доквалификацију:verifikacije obrazovnih profilaОд  школске 2012/13. године, школа је укључена и у  програм обука одраслих, у оквиру „Друге шансе“ (обука за одржавање мотора и моторних возила и обука за  израђивача одеће).

Стручна већа школе, на основу потреба локалне привреде и у сарадњи са социјалним партнерима, припремају и  предлоге нових обука. Опис програма и наставни материјал за будуће полазнике биће послати  Заводу за унапређивање образовања и васпитања и, уколико буду одобрени, понуђени заинтересованим лицима и предузећима.

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

 
%d bloggers like this: