RSS

ОНЛАЈН НЕДЕЉА 2013

20 мар

 onlajn_nedelja_2013“ОНЛАЈН НЕДЕЉА 2013“ јe кампања која се, од 18. до 24. марта 2013. године, организује у скоро 30 земаља које настоје да информационе технологије приближе својим грађанима и тиме подигну ниво дигиталне писмености. Национални партнер кампање у Србији је IAN Међународна мрежа помоћи, која путем свог IAN Telecentra више од 10 година ради на промоцији и подизању нивоа дигиталне писмености у Србији.

У овом моменту је 30613 учесника укључено у ову кампању, а традиционални Бројач показује број учесника у свакој земљи. На првом месту је тренутно Румунија, са 5207 учесника, затим следе Русија, Летонија, Литванија и Шведска. Србија је тренутно на шестом месту, са 2547 учесника, међу којима су и Златица Геров, наставник стручних предмета машинске струке, и Љиљана Жикић, директор школе (толико учесника тренутно имају Данска и Швајцарска 🙂 ).

Учешће наших наставника у Онлајн недељи бесплатно је, уз подршку “Агенције за образовање Марина и Јован”  из Новог Сада.

Уколико желите да се “зближите” са модерним информационо-комуникационим технологијама и својим учешћем побољшате рејтинг Србије на Бројачу, још није касно да се укључите!

Више информација о кампањи „ОНЛАЈН НЕДЕЉА 2013“ можете добити на сајтовима:

IAN Међународна мрежа помоћи – http://www.ian.org.rs/OnlajnNedelja/index.htm

Brojač – http://counter.getonlineweek.eu/Home/map?lang=sr

a za prijavljivanje sledite link Agencijе za obrazovanje Marina i Jovan http://www.azomj.com/moodle/course/category.php?id=13

Фотографија је узета одавде.

 
Оставите коментар

Објављено од стране на 20/03/2013 инч Стручно усавршавање

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

 
%d bloggers like this: